Funksjonsutstyr AS

Funksjonsutstyr AS

Funksjonsutstyr AS ble etablert som et rørleggerfirma i 1987, og siden den gang har vi spesialisert oss på innredning av baderom og kjøkken til funksjonshemmede. Vi er i dag en ren leverandør av tekniske hjelpemidler til eldre og funksjonshemmede, med fokus på gode løsninger til baderom og kjøkken for institusjoner og private hjem.

Funksjonsutstyr leverer et bredt utvalg baderomsutstyr til barn, unge og voksne. Våre produkter kan tilpasses den enkelte bruker og egner seg like godt til bruk i private hjem som på arbeidsplassen, skoler, barnehager, syke- og pleiehjem, omsorgsboliger og sykehus.

Funksjonsutstyr leverer kvalitetsprodukter fra merker som Geberit, Gainsborough og Chiltern Invadex. Vi er også den norske distributøren av det danske merket Pressalit Care.

Pressalit Care er et unikt konsept som tar hensyn til både funksjonalitet og design. Med et enestående skinnesystem kan man enkelt justere baderommene etter brukers behov, samtidig som produktenes design og store fargeutvalg er med på å skape en hjemlig følelse i baderommet. Les mer om Pressalit Care her.